Over ons

Onze visie

Onze visie is om een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van onze planeet. We gaan uit van het people, planet, performance en profit principe. Dat doen we bij de selectie van onze artikelen. Zijn ze eerlijk geproduceerd, zijn ze niet schadelijk voor het milieu, zijn ze van goede kwaliteit en ja... we zijn een impact bedrijf en maken winst om bestaansrecht te houden en verder te investeren. 

 

Sociaal ondernemen

Als sociale onderneming vinden we dat we ook zelf een verantwoordelijkheid hebben om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Daarom ondersteunen we een organisatie die wereldwijd zorgmedewerkers ondersteunt in opleiding en werkgerelateerde tools. We reserveren 3% van onze winst voor dit doel. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Health Workforce Foundation

Diversiteit

Ook wij merken dat er een groeiende belangstelling is voor eerlijke artikelen door een groeiend aantal doelgroepen. Deze diversteit laten we ook terugkomen op deze website. Wie bieden artikelen voor kinderenkado & vrije tijds artikelenmooi en gezond artikelenartikelen voor thuis en kantoormilieuvriendelijke schoonmaak artikelen en artikelen voor in de tuin.

 

Levering en verzendkosten

We streven er naar om uw product zo snel mogelijk te versturen. Wij zijn echter voor diverse producten afhankelijk van andere partijen (in Nederland). Afhankelijk van de snelheid van de koeriersdienst heeft u uw product(en) binnen een week na betaling in huis. Bij een bestelling rekenen we € 7,50 verzendkosten.